Lokalhistorisk Forening

Vejlby-Risskov Lokalhistoriske Forening har til formål at udbrede kendskab til lokalområdets historie og kulturhistoriske værdier. Dette sker via forskellige arrangementer i løbet af året: Foredrag, byvandringer, ekskursioner, udstillinger m.m.

Foreningen er også støttekreds for Vejlby-Risskov Lokalhistoriske Arkiv, som indsamler, registrerer og opbevarer historisk materiale fra lokalområdet. Foreningen arbejder blandt andet på at skaffe økonomiske midler til lokalarkivets drift.

Foreningens bestyrelse har et tæt samarbejde med den frivillige arbejdsgruppe på Vejlby-Risskov Lokalhistoriske Arkiv.

Foreningen arbejder også med udbygning af samarbejdet mellem historisk interesserede enkeltpersoner, foreninger og institutioner med en samordning af kulturelle aktiviteter for øje. Samt sikre, at erindringer og dokumenter ikke går tabt.

Vejlby-Risskov Lokalhistoriske Forening blev stiftet i 1991 med afsæt i en lokalhistorisk studiekreds, som havde eksisteret siden 1979.

Alle interesserede kan blive medlemmer af Vejlby-Risskov Lokalhistoriske Forening. Foreninger, institutioner og virksomheder kan optages med rettigheder svarende til 1 medlemsskab. – Se mere under Kontingent

Kontakt: 

Foreningens vedtægter (åbner pdf-fil i nyt vindue)